Desi

By |
desi sex

IME: Desi

KRAJ: Šoštanj

STAROST: 38

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Škorpijon


NEKAJ O MENI

Imaš rad obline, v katere se lahko potopiš? Takšne, ki se tresejo in majejo? Iščem moškega, ki mu ni do suhic in zna ceniti pravo žensko postavo. Iščem nekoga, ki bi se znal globoko zarinit vame, ki bi me znal pripeljat do ekstaze tako, da bi se mi zvrtelo. Naj ti pa povem, da nimam rada hitrih moških ampak tapočasne. To pomeni take, ki ne končajo po dveh minutah ampak ki porivajo tudi po pol ure preden jim pride. ker drugače to ni seks ampak samo praznenje jajc. Se strinjaš? Javi se mi, povej mi da sem tvoja Desi. Napiši mi kaj bi mi delal in kako obdelal.


Bi rad stopil v kontakt z Desi?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

desi seks kontakt

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica