Dora

By |
dora sex

IME: Dora

KRAJ: Gorišnica

STAROST: 45

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Tehtnica


NEKAJ O MENI

Spomladi me rado razganja, zato potrebujem kakšno avanturo. Poleti pride ta prav, da preženem dolgčas. Jeseni in pozimi pa, da lažje spet dočakam pomlad. Kdaj pa tebi najraje paše .. spomladi poleti jeseni ali pozimi? Pa rad počneš to v avtomobilu ali na mehki postelji? Na svetlem ali v temi? Rad gledaš joške kako bingljajo nad tabo ali se jih rahe dotikaš? Imaš rad bolj bradavičke, ki se napnejo ali imaš raje velike joške in te bradavičke ne zanimajo? Veliko imam vprašanj zate. Zato me kontaktiraj, da se razvnamem s tabo.


Bi rad stopil v kontakt z Doro?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

dora kontakt

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica