Drkanje, mastrubacija, samozadovoljevanje. To vse je najboljše z mano

By |
drkanje in mastrubacija

Oh ja ja ja lepo mi je, ko nekdo obišče tole stran in prebere kaj sem napisala. Velikokrat sem se vprašala ali je drkanje pravzaprav mastrubacija. Kaj ti rečeš? Če hočeš bit fin rečeš, da si mastrubiral. Če hočeš pa bit domač rečeš, da si ga drkaš. Je tako?

Ti je všeč drkanje? Ti je všeč mastrubacija?

Morda pa želiš, da se zate samozadovoljujem in ti napišem kaj mi je všeč ko se grem samozadovoljevanje? Za vse to sem pravi naslov zate. Nudim ti lahko maksimalen užitek, da boš sam videl, da sem za drkanje najboljša bejba zate. Lahko ti ponudim marsikaj, morda še sam ne veš dobro kaj ti mastrubacija  lahko pričara.

Za tvoje drkanje ti lahko pričaram najlepše in najbolj sladke fantazije

Zakaj bi drkal na pornič ko pa lahko drkaš name in na moje strastne besede, strastne ideje in fantazije, ki si jih ti želiš. Zate sem lahko poredna sobarica, strastna milfica, potrebna mamica ali pa nenasitna šefica. S tabo se lahko grem zlati tuš, lahko te zavežem, lahko izpolnem kakršnokoli bonding fantazijo.

Tukaj sem zate, tukaj sem za vse tvoje potrebe drkanja in mastrubacije

Verjetno si že preizkušal kako podobno storitev samo verjami da to ni bilo to. Vem kako delajo druge punce samo jaz nisem druga punca. Jaz sem jaz, sladka in potrebna tvojih spolnih fantazij. Lahko me pofukaš na sto načinov, mučiš na dvesto načinov, vse ostalo pa na tisoč načinov. 

Še nekaj ti bom zaupala okoli tvoje želje po drkanju

Medtem, ko si ga drkaš, si jo ponavadni vedno dražim tudi jaz. Medtem ko ti masturbiraš na vse kar se igrava, si jaz na drugi strani prste v muco porivam, da se lahko s tabo še bolj povežem.
Morda si pa želiš, da sama na sebi opravim samozadovoljevanje

Jaaaa, tudi ta ideja mi je všeč. Rada razsikujem svoje telo in rada sem totalno razpaljena, ko ti pišem kaj vse počnem sama s sabo. In ne pozabi, za samozadovoljevanje imam tudi dva dildota, enega velikega iz gume in enega malega na baterije. Zato pošlji sms in mi ukaži kako naj se z dildoti ali s prsti pofukam do orgazma.

Veliko orgazmov sem že doživela, a s tabo si želim takega posebnega.Vem, da mi ga lahko pričaraš. Naredila bom vse tisto kar mi boš ukazal ali pa bova oba drug drugega zapeljala v strastni seks.

Zato mi pošlji sms z besedico DRK na 3060 in mi zaupaj tvojo fantazijo. Pripelji me do orgazma, jaz bom pa tebe.

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj in se poveži z milfico

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

drkanje in mastrubacija na 3060

Vabim te, da si prebereš tudi erotične zgodbe drugih žensk