Julijana

By |
Julijana seks

IME: Julijana

KRAJ: Radovljica

STAROST: 51

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Rak


NEKAJ O MENI

Dolgo sem imela le enega moškega, s katerim pa je življenje hitro postalo rutina.zdaj uživam v svobodi in si želim popestritve. Sveže ločena in potrebna! ne vem kdo si ti, ki bereš tole ampak povem ti, da če si vezan potem dobro veš kaj pomeni eno in isto, kaj pomeni rutina in kaj pomeni, ko ti je v seksu s partnerjem dolgčas. Enostavno povedano želiš si popestritve življneja, dobrega fuka, poizkušanja nečesa novega. In kaj najpogosteje narediš? Greš gledat porniče in si ga zdrkaš na porniče. A zdaj si našel mene. Jaz sem lahko zate pravi pornič. Piši mi in mi povej kateri porniči so ti najbolj všeč, milfice, amaterke, mlade in poskočne. Napiši mi da vidim tvoj okus in potrebe.


Bi rad stopil v kontakt z Julijano?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

julijana stik

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica