Kaj je dober seks in kaj dober fuk

By |
dober seks in dober fuk je tisto kar si želim

Želim si dober seks, želim si dober fuk

Sem se dovolj dobro in jasno izrazila? Želim si dober fuk in želim si dober seks. Ti pa povem, da tega ne bi rekla, če bi to tudi imela. Pa na žalost nimam tega.

Včasih je bil dober fuk na dnevnem redu

Fukala sem v slubi z mojim sodelavcem, fukala sem doma z mojim fantom, na zabavah pa sem si privoščila mojo najboljšo prijateljico. Bila sem srečna.

A življenje ima za vsakega izmed nas rezervirana presenečenja, ki jih ne vidimo takoj. Moja prijateljica se je poročila, službo sem zamenjala, od moža sem pa odšla, ker me je našel v postelji z drugim.

Pravzparav prijateljico na vsake toliko še vedno obiščem. Sedaj ima otroka, njena pička se je malo bolj raztegnila, zato se z njo lahko bolj igram in ji v pičko porivam debelejše in večje dildote. Uživam vsaj pri njej. Rada jo imam. 

Ampak seks z žensko je vse nekaj drugega kot seks z moškim. Dober fuk s tipom se ne da nadomestiti z nobenim lezbičnim seksom.

Ja, tako pride, pravzaprav pa je dandanes dober seks problem najti

Ne najdem človeka, ki bi me dobro pofukal. Ne najdem nikogar, ki bi mi me spomnil na dober fuk, ki sem ga že imela. Morda si ti tisti pravi zame? Imaš ti trdega korenjaka, ki čaka na mojo vročo pičko?

Naj ti zaupam kaj je zame dober seks

Dober seks je zame takrat, ko moški na plano potegne mehkega korenjaka, ki si ga dam v usta, ga pofafam, v mojih ustih postane trd kot skala, nato pa želim biti polizana. Med lizanjem mečkam jajčka, da ostane batina trda kot bejzbolska palica.

Potem pa želim biti pofukana. Globoko pofukana v pičko, potem pa še analno. Jaaaa analni seks me rajca, me raztura, me spravi v ekstazo seksualnih nebes.

Si upaš, misliš da bi lahko ti to zame naredil? En dober seks, en dober fuk? Lahko se pogovoriva o temu. Pošlji sms z vsebino FUK na 3060 in mi zaupaj kako bi ti mene obdelal. Zapomni si, da ni vse v velikosti korenjaka ampak je še največ v seksualnih fantazijah, ki jih imaš do mene.

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj in se poveži z milfico

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

dober fuk kontakt

Vabim te, da si prebereš tudi erotične zgodbe drugih žensk