Klavdia

By |
klavdija slika

IME: Klavdija

KRAJ: Brezovica

STAROST: 37

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Tehtnica


NEKAJ O MENI

Rada imam ležerne dni, ki jih lahko preživiš v postelji, prav tako pa tudi svež zrak – gozdički v okolici Ljubljane so delno že raziskani. In zgodi se, da me kdo vidi, kdo ne, kdaj pa kdaj se mi kdo pridruži. Vedno sem odprta za nova spoznavanja in za raziskovanje kačonov, ki se skrivajo v hlačah sprehajalcev. kaj pa ti? Kaj imaš ti rad? Česa si želiš? Toi je bolj všeč seks v postelji kot seks v naravi? Se rad preganjaš pod vročimi rjuhami? ne vem ne vem. Zato se mi pa javi in mi povej česa si želiš in kaj te najbolj rajca.


Bi rad stopil v kontakt s Klavdijo?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

seks stik klavidja

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica