Lizanje pičke je lizanje mucke moje

By |
lizanje muce in lizanje pičke je zate sveto opravilo

Lizanje mucke je nekaj kar si vsak moški želi

Tudi ti, je tako? Lizanje mucke je nekaj kar je vsaki ženski vseč, tudi meni. Lahko ti povem, da neizmerno uživam vsakič ko se moški jeziček dotakne moje muce. Vedno si rečem jaaaaa liži mi pičko jaaaaa.

Ti pa lahko zaupam kako gre lizanje mucke pri meni

Vedno, ko začnem seks, najprej zapeljem moškega do moje muce. Povem po domače …. nujno potrebujem lizanje. To me privzdigne, zrajca, takrat uživam sto na uro. Velikokrat se zgodi, da stisnem stegna da moški ne more niti dihat. Take orgazme imam, ne morem si pomagat. Med orgazmom stisnem stegna skupaj kolikor se le da.

Ampak vem pa, da je moškim to všeč, lizanje pičke ima svoje prednosti 😉

Vsak moški, tudi ti, imaš rad da žensko popelješ do orgazma. V bistvu je to lepo, da z lizanjem muce daš ženski prednost. Pa ne samo to. Z lizanjem pičke pripraviš mene do dobrega fuka. Če mi pičko dobro poližeš ti ga dobro pofafam. Tako enostavno je to.

Sama se pred seksom vedno umijem, da je muca sveža in pripravljena na lizanje. Ne vem kako je tebi všeč. Ker nekateri imajo radi, da diši po naravnih sokih, drugi pa da je lepo umita.

Ravno tako je problem oziroma vprašanje obrita muca, muca z gozdičkom ali muca z neurejeno goščavo. Kaj je tebi všeč? Ne vem. Sama imam ali pobrito ali pa urejen gozdiček tako da je lizanje kar se da prijetno.

In ko smo že pri tem ti povem, da se po drugi strani sama ne znam odločit ali so mi moški brki bolj v oviro ali bolj v korist. Enkrat me žgačkajo, drugič me pa razganja, ko se moški jeziček spodaj prepleta z mojo muco.

Lizanje muce je zame ritual

Lizanje muce je zame nekaj kar enostavno mora biti. Brez lizanja se zadeve ne premaknejo naprej. Moja pička to potrebuje in lahko bi se reklo, da spoštujem to. In seveda vem, da je moja pička vstop v svet ekstaze, v svet erotike. preko moje pičke se zgodi vse. Zato te vabim, da mi za lizanj epičke in lizanje mucke moje pošlješ sms in mi poveš kako bi ti meni lizal muco. Ne morem ti povedat kako me zrajca to.

Pošlji mi sms z vsebino MUCA na 3060 in mi napiši. Zrajcaj me, ne bo ti žal.

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj in se poveži z milfico

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

lizanje pičke in lizanje muce na 3060

Vabim te, da si prebereš tudi erotične zgodbe drugih žensk