Marina

By |
Marina bi seksala

IME: Marina

KRAJ: Bled

STAROST: 43

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Dvojčka


NEKAJ O MENI

Povabi me na sadno kupo, pa ti bom pokazala, kaj vse znam s sadjem, smetano in sladoledom. Obožujem banane! pa ne samo banane. Nisem samo vegetarjanka ampak sem tudi mesojedka. tako da se ne bi branila niti klobasice z dvema jajčkoma ali pa vse tisto kar vsebuje ekološko smetano stepeno na roke. Veš katera smetana je to? Tista, ki priteče iz tebe, ko ti ga na roke zdrkam in te pripeljem do orgazma. Nisem ravno rosno mlada zato sem rada odkrita in direktna. Ne gre mi za igrice, ne gre mi za hoje okoli vrele kaše ampak za kaj konkretnega. Pošlji mi sporočilo, povej mi kako hrano imaš zame. Da vidim če bom postala lačna ali ne. Verjami pa da sem velikokrat lačnaaaaaaaa.


Bi rad stopil v kontakt z Marino?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

sms stik marina

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica