Melani

By |
melani bejba lepa

IME: Melani

KRAJ: Trebnje

STAROST: 53

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Tehtnica


NEKAJ O MENI

Nikoli se ne izmikam, saj mi je ljubša odkritost. Zato tudi brez težav povem, da sem pogosto potrebna – in zato nujno potrebujem moškega. Rada imam en tak normalen seks. Rada imam osnovne položaje, ker za drugo ponavadi zmanjka časa ali pa že doživim orgazem ali pa ga doživi moški. Časa za igrice tako enostavno ni. Potem se pa zadovoljim z osnovo. Kako pa je to pri tebi? Zdržiš dolgo? Bi me znal obrašat kot pleskavico na žaru? Bi znal narediti iz mene pravo fukačico? Veliko sem že dala skozi samo res sreče pa nimam. Piši mi, povej mi, me zanima kaj bi ti z mano. telo imam lepo, obline so perfektne. Malenkost v letih ampak to je tako kot vino, ki z leti postane žlahtno.


Bi rad stopil v kontakt z Melani?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

stik sms melani

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica