Milfa, ljubkovalno milfica, tako me kličejo sodelavci

By |
milfa in milfica

Presenečena sem bila, ko so mi moški začeli govoriti, da sem milfa ali ljubkovalno milfica

Zakaj tako? Ker sem moškim lepa, privlačna, potreba in pogosto bi seksala. Pa še tistih 40 let imam kar me daje v kategorijo milfice. Pravzaprav sploh nisem vedela kaj milfa pomeni.

Kako so iz mene delali seks simbol

V službi sem bila edina ženska med moškimi, blažena, ogledana, otipana, ošlatana, pošlatana, ma ni da ni. Vsi so hoteli biti v moji bližini. Sej razumem .. doma so imeli ženske, ki niso bile niti malo podobne meni. In v skladiščnem podjetju je bilo veliko prilik posiakti kak skriti kotiček in se na hitro poseksati. 

Po domače povedano so me vsi imeli za kurbo. No ja, sej sem si prislužila sam atak naziv. Z vsakim sem rada šla in vsakemu sem rada pokazala kaj je dobro zapeljevanje, kaj dobro fafanje in kaj je dober fuk.

Meni je bilo lepo. Ampak čez čas sem zamenjala firmo in šla spet v samo moško družbo. Tam sem pa zamenjala taktiko, vsakega sem po malo zapeljevala, a nobenemu dala. Izzivalno sem se oblačila, pa vendar vedno lepo in prijetno, e na trenutke sem z oblačili res izzivala. Nisem mogla iz svoje kože. 

In kar naenkrat so me začeli klicat milfica

Več kolegov mi je reklo, da izgledam kot ena porno zvezda iz porhuba. Taka prava milfica, ki prav kliče k sebi za seks. Malo je manjkalo, da nisem spet začela seksat kot v stari firmi. Pa vendar nisem, ker sem imela drugačen plan. 

Domislila sem se, da če želim napredovati, da moram pokazat kake atribute. Začela sem se vrtet okoli šefov in na koncu dobila kar sem hotela. Ugotovila sem, da je biti milfa ali za vse sladke in potrebne moške milfica, bolje kot kurbica.

Sej vem kaj boš zdej rekel … da sem dala fukat za napredovanje. Ja sem, priznam. Kaj misliš, da druge ne delajo tako? Veliko je milfic, ki dobijo kar želijo, ko enkrat pičko pokažejo in dajo.

Kat ti meniš, bi lahko dala tudi tebi? Si želiš, da se o temu kaj pogovoriva? Imaš skesualno fantazijo, da bi pofukal eno milfo kot se zagre?

Potem pošlji sms z vsebino MILFA na 3060 in oglasila se ti bom.

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj in se poveži z milfico

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

milfica zate

Vabim te, da si prebereš tudi erotične zgodbe drugih žensk