Ona išče njega

Ona išče njega, on išče njo … si ti tisti, ki iščeš kontakte?

Še dobro, da obstaja naša spletna stran kjer si lahko v miru pogledaš kontakte, v miru prebrskaš kaj ti ponujamo in katere ženske so se prijavile za seks oglase in se predstavile. Tako da si ti na vrsti, da katero izmed njih kontaktiraš in ji zaupaš vse tvoje seksualne potrebe. Pa ne nujno samo seksualne ampak tudi čustvene potrebe.

Čutim te sedaj kaj ti manjka, čutim tvojo potrebo. Morda si samski ali pa v zvezi kjer ni nobene strasti več. Ker saj veva, da je skupni imenovalec strast, potreba, spolni nagon.

Moški ste lovci, to je jasno

Tukaj so pa tvoje tarče, tvoj plen. Katero boš ubodel in s katero se boš pozabaval? Na tebi je katera te bo potegnila, ko boš z njo poklepetal. Nikoli ne bi smela ona iskati njega, pa vendar se tudi to dogaja, ko je strast zelo močna.

Zakaj pravzaprav ona išče njega?

Zato, ker niso vsi moški kar taki za navalit, niso vsi moški pravi moški. Veliko moških hodi kot mačkoni okoli vrele kaše. Pa še tako je, da te ženske ne iščejo samo in izključno samo seksa. Mnoge med njimi so osamljene, razočarane, zato jih veliko hrepeni tudi po ljubezni.

Pa vendar ko ona išče njega to vseeno pomeni, da se to počne z realnimi pričakovanji. Nobena ne išče direkt resnega partnerja ampak klepet, zabavo, potem pa se vidi kam pes taco moli z ene in druge strani. Če potem pride do kakega dogovora je pa samo stvar tebe in tiste s katero komuniciraš.

Ona išče njega … ona išče pravzaprav TEBE. Poglej si katere ženske iščejo kontakte

« of 2 »
ona išče njega na potrebnica.si

Nisi našel nič zase? Potem poglej po kategorijah če kaj najdeš:

od 18 let do 25 let od 26 let do 35 let od 36 let do 45 let od 46 let naprej