Ona on

Vzami si trenutek in si zamisli sliko: ona on kontakt seks romantika seks seks seks 🙂 Nikoli ne veš kaj te čaka. Lahko to kar si zdaj si zamislil ali pa ne.

Ona in on, ona in on … si ti tisti, ki iščeš kontakt?

Še dobro, da obstaja naša spletna stran kjer si lahko v miru pogledaš kontakte, v miru prebrskaš kaj ti ponujamo in katere ženske so se prijavile za seks oglase in se predstavile. Tako da si ti na vrsti, da katero izmed njih kontaktiraš in ji zaupaš vse tvoje seksualne potrebe. Pa ne nujno samo seksualne ampak tudi čustvene potrebe.

Čutim te sedaj kaj ti manjka, čutim tvojo potrebo. Morda si samski ali pa v zvezi kjer ni nobene strasti več. Ker saj veva, da je skupni imenovalec strast, potreba, spolni nagon.

Ona ti lahko pomaga

Katera je tista, ki je pritegnila tvojo pozornost? Lahko si vzameš 5 minut časa, pregledaš kdo je pirjavljen, katera je prijavljena v sistem in potem si rečeš ona ona in ona so mi všeč in jih bom kontaktiral. Tukaj so , zate so. In potem, ko se boš odločil, jo boš kontaktiral in vprašal kar te zanima, si kaj želel in počakal, da se ti lahko želja uresniči.

Prijatelji ti bodo morda zavidali a ne pokazali tega

Zamisli si kako se boš lahko pohvalil ali pa tudi ne, da te je ona ženska poklicala, ona ženska s tabo na zvezi. In potem bodo drugi rekli glej ga srečkota kako žensko si je omislil in katera se je obrnila za njim. Seveda ne boš nobenemu povedal kje si našel eno tako lepo in seksi zate.

Lahko pa nobenemu ne poveš, da je tebi lepo. Razmišljal boš in užival v smislu ona on in narava in nič drugega. Ali pa si boš rekel ona in jaz sva perfekten par.

Lahko pa boš sedaj samo sanjal v smislu ona on fafanje seks orgazem, naredil pa na žalost nič da bi se to zgodilo.

Odločitev je samo tvoja. Izberi si eno ali dve, ki te privlačita in ju kontaktiraj. Potem pa napiši, povej, zaželi si kaj. In če bo kemija med vama nikoli ne veš kaka čarovnija se lahko zgodi.

Ona on … ona in ti. Ker ti si pomemben. Poglej si katere ženske želijo, da si ti pomemben za njih

« of 2 »
ona išče njega na potrebnica.si

Nisi našel nič zase? Potem poglej po kategorijah če kaj najdeš:

od 18 let do 25 let od 26 let do 35 let od 36 let do 45 let od 46 let naprej