Pofukana sem zelo rada, te zanima?

By |
rada sem pofukana

Rada sem pofukana, to je dejstvo

Biti pofukana je nekaj česar se skoaj vse ženske bojijo priznati, jaz pa ne. Biti pofukana zame pomeni biti zadovoljena. Biti pofukana je tisti občutek zadovoljstva po seksu, po divjanju po postelji gor in dol. 

Najbolje je biti pofukana zjutraj, še zaspana, še niti dobro zbujena

Ni lepšega kot da začutiš trdega kurenjaka v sebi ko se niti dobro še nisem zbudila. Takrat, na pol v sanjah, napol zbujena, najbolj uživam, najbolj me zbudi in najboljše orgazme doživljam ravno takrat.

Naj ti pa zaupam, da največje impule in potrebe po temu, da sem pofukana, začutim ko sploh še zbujena nisem in se potem prebudim ker me nekdo fuka in suva še v mojem spanju. Huh kako me to vedno zrajca.

Dober jutranji seks je dobra popotnica v nov dan

Če sem zjutraj pofukana potem je moj dan popolnoma drugačen. Dobre volje sem, do vseh sem prijazna, pa še odprta za vse nove predloge za seks. Dober dan se vedno po jutru pozna. Pa še kako.

Kolegice me v službi sprašujejo kako da sem ako dobre volje. In marsikdaj povem po resnici kaj se je dogajalo in povem ti, da mi vsaka zavida, da sem bila dobro pofukana. kaj ti misliš, da so vse moje kolegice tako odprte za seks? Ma kje, ma pozabi. Vsaka bi seksala na način, da ga ne bi dala noter. Vsaka bi rada ograzem, še tako zategnjena kolegica bi pravzaprav rada bila pofukana. Ampak ja, brez nič ni nič. Ne more pričakovati dobrega seksa, če se otepa vsakega tipa, ki ji pride naproti.

Lepota ni važna, važen je seks in strast

Mnoge kolegice mi pravijo, da nimajo nobenega. Jaz pa vsaki povem, da naj ne gledajo na lepoto ampak na to, da jim tip da dober seks. V temu je trik. Če obrnem logiko … moški vedno pravijo, da je seks z grod ali debelo žensko vedno petkrat boljši kot seks z lepo žensko. lepa ženska se zaveda, da je lepa, in zato zakomplicira preveč vse skupaj. malo bolj okrogla pa s evedno bolj potrudi, ker ne ve kdaj bo spet naslednjič na voljo sočen, masten in trd kurac za njeno pičko.  

In ko tako ženskam razlagam, da naj si vzamejo kakega, ki ni ravno perfekten, tudi same pogosto ugotovijo, da so moji nasveti zlati nasveti. Pred kratkim je ena moja kolegica sprejela ponudbo moškega, ki na zunaj ni bil nič kaj takega, v postelji pa jo je tako razgonil, da je nekaj dni prav težko hodila. Zares, ne pretiravam. In potem mi je priznala, da biti dobro pofukana je prva in najpomembnejša stvar v življenju.

Si želiš zame, da bi bila tudi jaz dobro pofukana? Piši mi, pošlji sms z vsebino POFUKANA na 3060 in oglasila se ti bom.

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj in se poveži z milfico

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

Vabim te, da si prebereš tudi erotične zgodbe drugih žensk