Rosa

By |
potrebnica rosa

IME: Rosa

KRAJ: Radenci

STAROST: 36

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Rak


NEKAJ O MENI

Pridi in si me vzemi. Vem, da komaj čakaš, saj ti pogled name požene kri po žilah, gotovo pa ti je zdajle že tudi dobro stopil. primi me od zadaj, odmakni mi tangice in zapodi se vame. vem da si kot podivjam bik, ki išče zadovoljitve. Vem da bi ga rad porinil v mojo pičko in začutil kako je vlažna, mokra in kako si te želi. Vem da bi me rad prijel za boke, in vem, da bi me rad od zadaj zagrabil za joške. Vedi pa, da sem nežna dušica, da se rada prepuščam moškim fantazijam in sem rada podrejena tebi in tvojim strastem. Piši mi in mi povej kako bi me nadvladal, kako zagrabil, kako v roke vzel. Naredi mi tako, da bom doživela nešteto orgazmov s tabo.


Bi rad stopil v kontakt z Roso?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

rosa kontakt

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica