Sava

By |
sava pidžama party

IME: Sava

KRAJ: Koper

STAROST: 29

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Strelec


NEKAJ O MENI

Kaj praviš na pižama party v dvoje? Ne? No, tudi sama sem mnenja, da je pižamo bolje sleči. Včasih pri tem zgolj rabim malo pomoči. Pižama party se grem s kolegicami in prijateljicami. In dogaja se marsikaj. Mucka na mucko, dildo na doldota, vse se gradi do orgazmov, enega za drugim. pri prijateljicah sem jaz oblečena in drugim slačim pižame. pri moških pa čakam, da me kdo sleče. Ni lepšega kot da mi kdo z ritke dol potegne pižamo in se začne ukvarjat z mano na moški način. Piši mi, povej mi kako bi ti mene v roke vzel. Čakam te.


Bi rad stopil v kontakt s Savo?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

stik sava sms

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica