Sex na hitro, takoimenovani Quickie

By |
sex na hitro je hiter seks

Mmm sex na hitro je pa nekaj kar si ta trenutek želiš

Vem vem vem, poznam to, prakticiram to. Quickie je nekaj kar me je vedno rajcalo do amena. Najprej sem si mislila, da je sex na hitro nekaj grdega, nemogočega in da ni mogoče se iti seksa brez predigre. Potem pa sem imela v službi enega sodelavca, ki je neprestano pogledoval za mano in si na skrito mencal svojega tam v hlačah.

Zaupal mi je, da si želi sex na hitro

Enkrat, med malico, se je vsedel poleg mene in mi častil kavo. Zaupal mi je, da sem mu seksi in da velikokrat omeni sanjari in si ga drka name, pa ne samo doma ampak tudi tukaj v službi. Predlagal mi je, da bi se lahko kdaj dobila. Jaz sem bila sprva zelo presenečena, na temu je potem tudi ostalo. 

Dnevi so tekli, sodelavec pa si ga je redno mencal in drkal na skrito. Priznam … rajcala me je misel na hiter seks. Rajcala me je misel na seks v službi. In, kot pravijo, se želje, ki se predajo Vesolju, velikokrat tudi nenapovedano uresničijo. 

Zasačila sem ga pri drkanju

Ko sem šla v arhiv po neke dokumente, sem ga zasačila pri drkanju. Ni bil presenečen jaz pa tudi ne. Stopila sem k njemu, mu ga vzela v usta in takoj začutila trdoto in vročino njegove potrebe. A ker se je mudilo, sem takoj vstala, se obrnila proti zidu, on pa je s slino navlažil mojo pičko in ga zarinil noter. Suval je močno in globoko kot nenasitna žival. 

Ta sex na hitro me je pripravil do tega, da sva potem to redno prakticirala

Velikokrat sem ga sama poiskala, ker sem si zaželela sexa na hitro. Ni se pustil prositi in vedno je imel trdega zame. 

A sedaj sodelavca ni več, zamenjal je službo, odšel daleč stran. In sedaj velikokrat sanjarim o quickie hitrem seksu.

Si ti želiš hitrega seksa? Pošlji mi sms in pričarala ti bom sex na hitro. Pričakujem tvoj sms. Pošlji QUICKY na 3060 in oglasila se ti bom. Zna biti zelo vroče.

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

Vabim te, da si prebereš tudi erotične zgodbe drugih žensk