Sex takoj zdaj. Si tega res močno želiš?

By |
sex takoj zdaj

Si želiš sex takoj sedaj?

Potem mi pošlji sms z vsebino TAKOJ na 3060 in oglasila se ti bom. 

Zdej ne vem česa si želiš, ne vem zakaj si želiš sex takoj. Si tako potreben ali tako ukazovalen? Spominjaš me na mojo prijateljico, ki se je pogosti kar prikazala na mojih vratih in mi prinesla steklenico viskija … kar tako.

Vem da je prijateljica pomislila na hiter sex

Potem sva se vsedle, odprle viski, vsaka popila kozarček dva, nato pa mi je v uho zašepetala seks takoj !!! Nisem se branila. Vlegla sem se na posteljo, ona pa me je začela slačit, sebe in mene. Med slačenjem se je zalizavala z mano in mi sesala bradavičke. Jaz sem pa iskala njeno pičko, ki je bila na dosegu moje roke. 

Medtem ko se je zalizavala z mano sem ji mencala sramne ustnice, da je dobesedo ven padla tako je bila zrajcana zaradi tega. Vse kar sem slišala z njene strani je bilo vzdihovanje, ječanje, uživala je na polno.

Takoj potrebujem sex

Uživala sem pa tudi jaz. Tako sem naslednjič, ko sem pa jaz šla k nji, naredila isto. Samo nisem nesla pijače ampak sem ji kar na vratih rekla SEX TAKOJ. Povlekla me je k sebi, mi privzdignila krilo, s prsti potipala mojo pičko, ki je bila že vsa vlažna in se je to čutilo skozi spodnje hlačke in že sva se slačile na njeni postelji. 

Njen fant je bil v kuhinji, kuhal je kosilo, midve sva se pa potihem pofukale v njuni spalnici. Lahko bi se reklo, da sva se šle hitri seks, enega ženskega quickija sva imele. Ne predstavljam pa si kaj bi bilo, če bi njen fant uletel. Morda bi pofukal obe, morda bi se ujezil morda pofukal mene ona bi morala pa to gledat.

Zato povej .. česa si želiš, ko rečeš seks takoj in povej mi kaj bi ti naredil, če bi bil na mestu njenega fanta.

Pošlji mi sms z vsebino TAKOJ in mi zaupaj tvojo skesualno fantazijo. Veliko se lahko zgodi med nama.

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

sex takoj kontakt

Vabim te, da si prebereš tudi erotične zgodbe drugih žensk