Špela

By |
špela pohodtna

IME: Špela

KRAJ: Medvode

STAROST: 62

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Tehtnica


NEKAJ O MENI

Potrebna sem čvrste moške roke, ki se ne ustraši samozavestne dame. Če nisi mevža in znaš imeti komando po moško, nama gotovo ne bo dolgčas. Nisem ravno mlada, sem pa trpežna. Trpežna za marsikaj. Ne vem pa kaj je zate marsikaj. Zato mi piši in povej. Res mi samo seks od spredaj in zadaj ni dovolj. Če pa že drugega ne dobim potem pa me mora tisti suvat globoko. Moja muca je precej razširjena in močno je treba suvat, da začutim, d aimam nekaj v sebi. Ja, tudi zato, ker sem v sebi imela že marsikaj. leta prinesejo svoje. Pričakujem tvoje sporočilce. Napiši mi kaj bi ti z mano, kake ideje imaš ti.


Bi rad stopil v kontakt s Špelo?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

spela seks stik

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica