Študentka

By |
studentski futer

IME: Študentka

KRAJ: Ljubljana

STAROST: 20

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Strelec


NEKAJ O MENI

Med študijem bi si rada dala duška, a imam dovolj neizkušenih študentkov, ki ne vedo, kam ga vtakniti. vem pa, da študenti niso edini potrebni fantje in moški. Slišala sem moje cimre kako so bile poseksane s strani takih, ki so strastni in pohotni. Lepota ni važna, če le veš kam vse ga lahko daš. Potrebujem nekoga, ki bo moj zajček, ki me bo kot šivalni stroj nabodel in ne nehal in ne nehal in ne nehal. Poznaš koga takega? Se ti je kdo hvalil, da to zna? Morda ti to znaš? Potem se mi javi in mi zaupaj kaj bi ti z mano počel. Prosim prosim prosim …


Bi rad stopil v kontakt s študentko?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

studentka kontakt

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica