Tami

By |
tami ženska kontakt

IME: Tami

KRAJ: Vodice

STAROST: 27

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Škorpijon


NEKAJ O MENI

Imaš doma takšno, ki jo lahko gledaš, ne smeš pa prijeti? Pri meni je vse namenjeno dotikanju, okušanju in vtikanju. So se doma nehale strasti? Jo boli pogosto glava? Se ti ne pusti pofukat več kot enkrat na mesec? Imaš zjutraj trdega pa ga noče v roke vzet in te potešit? priznaj … spremenila se je. Včasih si z njo počel vse, zdaj pa živita kot brat in sestra, fukat se ji ne da, njena potreba se je izgubila skozi čas. Na drugi strani si pa ti, pohoten, potreben kot divja žival in nimaš nobene na katero bi se lahko izpraznil. Kontaktiraj me, povej mi kako je in kako ni, potem bova pa videla. Pričakujem tvoje sporočilce.


Bi rad stopil v kontakt s Tami?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

sms stik

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica