Zarja

By |
zarja seks

IME: Zarja

KRAJ: Idrija

STAROST: 25

ASTROLOŠKO ZNAMENJE: Idrija


NEKAJ O MENI

Kratko krilo in visoke pete so moj zaščitni znak. Si že bil kdaj v postelji s petkami? Kar nekaj salonarjev še imam, ki jih je treba preizkusiti. Naj ti povem, da sem nora na petke, pa naj si bo to pletne petkice ali pa škornje na petke. Še njraje imam tiste, ki imajo rdeč podplat in kovinsko konico. Veš za katere se gre? Vse kar ima petko mi naredi bolj seksi noge in, iskreno povedano, mene vse to bolj rajca. Zraven petk imam rada tudi najlonke in mini krilca. Pa veš zakaj imam rada krilo? Da ga lažje gor potegnem ko se mudi na wcju … pa ne lulat a wcju 😉 Piši mi, povej mi kako in kaj ti gre po glavi zdaj prosim.


Bi rad stopil v kontakt z Zarjo?

Če si na spletni strani s telefonom potem klikni na povezavo tukaj spodaj

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

sms sex stik

Nasveti zate za super sms stik in sex zmenkarije

Vprašaj karkoli in pogovarjaj se o čemurkoli. Če te zanima seks povej, slišat želim vsako tvojo seksualno fantazijo. 

Seks ni nekaj česar bi se moral človek sramovati. Seks je največje uživanje, ki si ga lahko človek omisli. Kamasutra je bila napisana za vse nas, ki uživamo v seksualnih dogodivščinah. 

In saj veš kako je to .. .vsakega rajca nekaj drugega. Vsak ima svoje neizpolnjene fantazije, ki so skrbno skrite in na žalost velikokrat neizpolnjene. 

Nekdo ima rad klasičen seks, drugi divji seks, tretji poljubljanje, četrti pa že tisto česar se ne pove kar tako.Kateri tip si ti? kaj ti je všeč?

Pošlji sms in mi povej. Tukaj sem zate in za vse tvoje skrite želje.

sex kontakti potrebnica