Ženske za seks so potrebne bolj kot si ti potreben

By |
ženske za sex

Ženske za sex lahko najdeš povsod

Samo je pa tako, da vse te ženske za sex niso vedno na voljo in vsaka ima svoj način, svoje želje, svoje potrebe, tako kot jih imaš tudi ti. Zato si vsemi čas, malo poglej katere ženske so na voljo za seks, nato pa tiste, ki so ti vseč, kontaktiraj. 

Kaj lahko pričakuješ od žensk za seks

To je pa odvisno samo od tebe. Najprej si izberi eno in ji piši. Povej ji svoje želje, poklepetaj da se tako lahko z vsako bolje spoznaš. 

Povej, da si zeliš žensko za seks. Izrazi ji svoje seksualne fantazije in videl boš in začutil tudi katera se bolj zagrela zate. 

Tudi sama sem ena izmed žensk za sex

Nisem si mislila, da me bo pot zanesla sem, pa me je. Potreba je potreba. Ko sem bila mlajša, sem vedno rada seksala s fantom doma pri meni vse dokler me oče ni zalotil v kopalnici, ko sem ga mojemu fantu fafala.

Takrat se je tako razjezil, da me je s pasom svojih hlač našeškal. Je bolelo, priznam. Pa vendar mi ni žal. Od mojega takratnega fanta korenjaka se vedno rada spomnim, ker takega seksa nikoli več nisem imela. Spomnim se tudi šeškanja z usnjenim pasom po goli riti. 

Potem sem dobila drugega fanta, živela z njim pri njemu in tam naju je pa zasačil njegov oce, ki pa je to kar mirno prenesel, se obrnil in sel stran. A ne za dolgo. Čez en teden me je počakal v garazi, ravno ko sem odhajala od fanta, in me ogovoril. Beseda je dala besedo in že je odpenjal hlače in na plano potegnil svojega tiča in zahteval fafanje. 

Sem torej naredila pot do ženske za sex?

Nerodno mi je bilo, a sem za voljo miru pristala. Užival je kot se nikoli, ko sem mu trdega valjala po mojih ustih dokler mu ni prišlo. Z čcetom mojega fanta sva fafanje večkrat ponovila, moje pičke mu pa vseeno nisem dala.

No ja…. dolgo sem se mu upirala vse dokler sem se lahko. Tudi mene je rajcalo, ko sem mu ga fafala. 

Potem sem pa ugotovila, da sem pravzaprav ženska narejena za sex. Končno sem si to priznala. 

Vsaka ima svojo zgodbo. In tako sem pristala tukaj kjer ti isces ženske za sex. 

Si ti želiš hitrega seksa? Pošlji mi sms in pričarala ti bom sex na hitro. Pričakujem tvoj sms. Pošlji QUICKY na 3060 in oglasila se ti bom. Zna biti zelo vroče.

Če pa si obiskal to spletno stran sedaj z računalnikom, pa ročno vnesi v tvoj mobilni telefon podatke za kontakt

Vabim te, da si prebereš tudi erotične zgodbe drugih žensk